Amateur Darts Circuit

Met trots mogen wij als bond aankondigen dat we ons aansluiten bij het Amateur Darts Circuit welke als doelstelling heeft van darts weer een echte breedtesport te maken en wellicht als mooie opstap voor de vele talenten die onze bond rijk is en die zich nog bij onze mooie bond zullen aansluiten.

In samenwerking met Vincent van der Voort zullen wij als bond zijnde ook gaan werken aan een mooi initiatief voor de jeugd met als hoogtepunt 4 plaatsen op de NDB Masters voor jeugdspelers (2 jongens, 2 meisjes). Hoe dat ingevuld gaat worden zullen wij t.z.t. kenbaar maken.

Verdere informatie over plaatsingsmogelijkheden voor de diverse toernooien van de ADC maken wij begin oktober bekend.

Mochten er nog vragen zijn staan wij uiteraard klaar om die voor jullie te beantwoorden of beantwoord te krijgen.

error: Inhoud is beveiligd!