ICON DBZP

De finale van de zomercompetitie 2019 vond op vrijdag 30 augustus plaats in café De Schot. In totaal hadden zich deze zomer maar 15 teams ingeschreven. In de hoge poule plaatsten Blauwe Gokkers en De Bierhut zich en in de lage poule #Meeuw en Allegaardje.

 

De finale in de hoge poule begon gespannen maar na drie single partijen stond er 3-0 voor de Bierhut op de borden. De laatste single werd door de Blauwe Gokkers gewonnen. Cruciaal was de eerste koppel waar de Blauwe Gokkers de mogelijkheid hadden om op 3-2 te komen maar de kansen werden gemist. Bij 4-1 was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Blauwe Gokkers kwam nog terug tot 4-3 maar de laatste koppelpartij was een prooi voor de Bierhut waardoor die de winnaars waren.

In de lage poule was het enorm spannend. Na de singles was het 2-2 waarna Allegaardje uitliep naar 4-2. #Meeuw knokte zich terug naar 4-4 waardoor de teamgame de beslissing moest brengen. Beide teams kregen kansen voor de wedstrijd maar Allegaardje gooide de beslissende dubbel. Hierdoor greep #Meeuw opnieuw naast de hoofdprijs