datrbord in kast

Zaterdag 10 september stond in het teken van de single-kampioenschappen 2021 - 2022 in sporthal de Struijck.
Totaal 43 deelnemers verspreid over 4 divisies bonden de strijd met elkaar aan om de beste speler van hun divisie te worden. Helaas moesten we wegens tegenvallende opkomst in de 1e divisie besluiten om deze samen te voegen met de 2e divisie.
 
Er werd gestart met een poulefase waarbij de nummers 1 en 2 door zouden gaan naar de knock-out fase. Een aantal goede en spannende partijen later waren de 8 finalisten bekend.

In de Eredivisie ging de finale tussen Jimmy Hendriks en Youri Brouwer. Na een spannende wedstrijd sleepte Jimmy de beslissende leg binnen en wist met een 7-6 overwinning de titel binnen te slepen.

In de gecombineerde 1e/2e divisie ging de finale tussen 1e divisie speler Luciano Tardio en 2e divisie speler Wessel Nijman. Wessel won de finale met zeer overtuigende cijfers en stond geen leg af in een 5-0 overwinning.

In de 3e divisie ging de finale tussen Erik Avondrood en Marjolein Eijben. Ondanks de 180 die Marjolein in de finale wist te produceren was Erik vandaag de betere speler en won de finale met 4-2.

In de 4e divisie stonden Koen Peetam en Danny Wijnands tegenover elkaar. Danny kwam op een 2-0 voorsprong en kreeg in de daarop volgende legs een aantal kansen om de wedstrijd te beslissen maar wist de dubbels niet meer te vinden. Koen profiteerde daarvan en wist de beslissende dubbel wel te raken en met 3-2 de titel en beker te pakken.

singlekampioenschappen2021 2022
 
Resultaten: 
 
Eredivisie     
1e plaats:  Jimmy Hendriks
2e plaats:  Youri Brouwer
3e plaats:  Niels Zonneveld en Marcel Ruiters
   
1e/2e divisie  
1e plaats: Wessel Nijman
2e plaats: Luciano Tardio 
3e plaats: Terence Stein en Wesley Bruijstens 
   
3e divisie  
1e plaats: Erik Avondrood
2e plaats: Marjolein Eijben
3e plaats: Kees Vogel en Marco Tentij
   
4e divisie  
1e plaats: Koen Peetam 
2e plaats: Danny Wijnands 
3e plaats: Emma Cornelisse en Leroy van Buytene