bwdartbord ICON

Gelet op de berichten zijn wij hoopvol gestemd dat seizoen 2021-2022 eindelijk weer 'normaal' wordt. Om te kunnen gooien moet er natuurlijk wel worden ingeschreven. Inschrijven kan van 1 juni tot 1 augustus 2021 met de volgende link: Teambeheer

Deze inschrijving geschiedt onder de toezegging dat het volledige contributiegeld wordt teruggestort indien het gehele seizoen 2021-2022 niet gespeeld kan worden. Of het ook mogelijk is een deel van de contributie terug te betalen wanneer slechts een deel van de competitie gespeeld kan worden, kan nu helaas nog niet worden aangegeven. Wij teerden de afgelopen tijd fors in op onze reserves. Kan er helemaal niet gegooid worden, dan kunnen wij bepaalde kostenposten beperken. Denk aan Teambeheer, bekers etc. Dat is echter niet mogelijk bij een gedeeltelijke competitie. Dan moeten wij net zoveel kosten maken als bij een volledig jaar.

Om de kosten van Teambeheer te beperken, zullen wij net als vorig jaar alle teamleden (behalve captain en reserve captain) in eerste instantie op inactief zetten. Zij worden actief zodra de competitie werkelijk start.

Graag willen wij onze leden gedurende het seizoen op de hoogte houden van actuele zaken. Dit doen wij via:

  • Teambeheer
  • Individueel e-mailadres
  • Website
  • Sociale media

Daarom het vrijblijvend verzoek om bij inschrijving van alle spelers het e-mailadres door te geven. Tevens het dringend verzoek aan de captains om teamgegevens in Teambeheer actueel te houden.

Alvast dank!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur