Uitnodiging singlekampioenschappen

Geachte leden van de DBZP,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor  de single kampioenschappen van het seizoen 2017/2018.

 

Wanneer:

De singlekampioenschappen zullen dit jaar worden gehouden op 3 juni 2018.

 

Waar:

Het Wapen van Assendelft, Dorpsstraat 533, 1566 BL Assendelft. Telefoon: 075 687 1491

Tijdstip: start 11:00 uur (zaal open om 10:00 uur)

 

Plaatsing:

Iedereen die de helft of meer wintercompetitiewedstrijden heeft gespeeld in het seizoen 2017/2018 in een DBZP divisie is automatisch geplaatst voor de singlekampioenschappen. Indien er sprake is van een ongelijk aantal wedstrijden, dan is het de helft van het totaal aantal te spelen wedstrijden, afgerond naar beneden. Er zal vanuit het bestuur geen persoonlijke uitnodiging verstuurd worden voor de singlekampioenschappen. Spelers die volgens de single-ranking van hun divisie en poule geplaatst zijn voor het singlekampioenschap, zullen zelf verantwoordelijk zijn of ze naar het singlekampioenschap komen. Spelers zijn enkel speelgerechtigd voor de singlekampioenschappen namens het team waar het seizoen is beëindigd.

 

Aanmelding:

Geplaatste spelers dienen zich op de dag van de singlekampioenschappen te melden voor de sluiting van de inschrijving bij de wedstrijdleiding. De wedstrijdleiding zal controleren of de speler zich inderdaad geplaatst heeft. Het kan zijn dat de wedstrijdleiding bij twijfel om de spelerspas en/of lidmaatschapsnummer van de desbetreffende speler zal verzoeken.

 

Spelsysteem en voortgang toernooi:

Het spelsysteem van de dag zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers per divisie. Het kan dus dat er in de ene divisie een poule wordt gespeeld en in een andere knock-out. Het zou zelfs kunnen dat er een combi van knock-out en poules zal zijn.

Deelname aan het toernooi betekent dat er ook geschreven zal dienen te worden. In het geval van een knock-out systeem zal er in de eerste ronde om vrijwillige schrijvers worden verzocht. Na de eerste ronde zal de verliezer schrijven. In het geval van een poulesysteem zullen de te schrijven wedstrijden zo eerlijk mogelijk verdeeld worden over de deelnemers aan de desbetreffende poule. Bij het niet komen opdagen voor het schrijven van een wedstrijd zal de deelnemer uit het toernooi worden genomen en het recht verliezen om deel te nemen aan de eerstvolgende singlekampioenschappen waar de deelnemer zich voor plaatst.

 

Prijzengeld:

Er zijn per divisie geldprijzen beschikbaar. voor de 1e, 2e en twee prijzen voor gedeeld 3e.

De verdeling van het prijzengeld kan afhankelijk van het aantal inschrijvingen per divisie worden aangepast. Dit zal voor het toernooi start bekend gemaakt worden aan de deelnemers.

 

Deze brief zal worden geplaatst op de DBZP – site (www.dbzp.nl), de Facebook pagina van de DBZP en zal worden verstuurd aan alle captains en vice-captains. Als bestuur verzoeken wij verder aan alle leden om de informatie uit deze brief zo veel mogelijk kenbaar te maken aan andere leden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de D.B.Z.P.

 

 

 

Beste leden van de DBZP,

Helaas heeft de voorzitter van de DBZP, Erik van Nek, aangegeven dat hij, wegens privé-omstandigheden, heeft moeten besluiten om zijn functie met onmiddellijke ingang te beëindigen.
Het bestuur komt hier op een later moment op terug.

met vriendelijke groet,

Peter Raven
Secretaris DBZP

 

 

 

Beste (leden, (vice) en captains)

Nog niet zo lang geleden heeft het bestuur een besluit genomen, met betrekking tot de deelname van de DBZP aan de Brabantcup competitie.

In dat besluit is onder meer sprake van het instellen van een technische staf.

De technische staf krijgt de verantwoordelijkheid om het team te begeleiden en een selectie vast te stellen. De technische staf zal in overleg met het bestuur bepalen op welke wijze er geselecteerd gaat worden. Dat zou in voorkomend geval kunnen door het houden van selectiewedstrijden.

Verder zal de technische staf als captains/coaches van het team gaan fungeren.

 

Heb je het idee dat je bijvoorbeeld in het bezit bent van de volgende vaardigheden:

- menselijk

- goed spelinzicht

- organisatorisch vermogen

- gevoel voor verhoudingen

- natuurlijk leiderschap

 

Het bestuur is dus op zoek naar leden die menen daar menen invulling aan te kunnen geven.

Uiteraard kunnen dat ook (ex) leden van het team Brabantcup zijn.

Daarom worden jullie verzocht om je aan te melden.

Aanmelding kan plaatsvinden op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.