ST baanDave en Tanja zijn de eigenaren van Café De Schot waar jaarlijks, dit jaar voor de 18e keer, de Saen Trophy wordt georganiseerd. De Saen Trophy is het grootste toernooi van de Zaanstreek en Purmerend en aan dit toernooi kan alleen worden deelgenomen als je woonachtig bent in de Zaanstreek of Purmerend dan wel ingeschreven staat bij de DBZP.

De Saen Trophy trekt nog steeds jaarlijks betere deelnemers. Het toernooi is ooit ontstaan als ludieke tegenhanger van de Britse Embassy maar is na 18 edities zeker een prachtig evenement wat zijn sporen verdiend heeft.
De vele sponsors maken de Saen Trophy niet alleen aantrekkelijk, het is namelijk een eer je te plaatsen voor het hoofdtoernooi.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je te plaatsen voor dit toernooi. Zo zijn er in het laatste weekend van de maanden januari, februari, maart, april, mei , september, oktober en november kwalificatie toernooien in Café De Schot waar je ranking punten kunt verdienen. De beste 6 heren en 2 dames van deze ranking plaatsen zich direct voor de Saen Trophy.

Ook zijn er 2 plaatsen te verdienen tijdens de zomertoernooien die Café De Schot organiseert en natuurlijk de 8 plaatsen bij het allerlaatste eind toernooi in december ieder jaar week.

De Saen Trophy 2020 is dit jaar gewonnen door Jeffrey de Graaf en Vanessa Zuidema.
Deze namen zullen bij de Saen Trophy 2021 op de “Wall of winners” prijken.

winnaars ST