covid19

Beste leden,

Yes! Na bijna 2 jaar ellende is het eind van de corona-beperkingen nu echt in zicht!

Vanaf vrijdag 17 februari gaan de sluitingstijden van 22.00 uur naar 01.00 uur. Dan vervalt ook de mondkapjesplicht, die officieel geldt bij binnenkomst en bij verplaatsing in de locatie (voor niet-actieve darters). We kunnen dus weer terug naar de normale regels:

1. Een starttijd tussen 20.00 en 20.30 uur;
2. Herinvoering 3e en 4e koppel;
3. Alle koppels 1 punt per koppel.

Omdat versoepeling ten aanzien van de sluitingstijd vanaf eind deze week geldt, hebben wij besloten vanaf de speelweek van maandag 21 februari de normale regels te hervatten. Op die manier hebben alle teams dezelfde regels. In overleg is het overigens mogelijk later te beginnen of 4 koppels te spelen. Dat was al zo en blijft ook deze week het geval.

De 1,5 meter regel blijft nog wel een week gelden. Net als het corona toegangsbewijs. Voor onze locaties vervallen deze pas per 25 februari. Per die datum vervalt ook de sluitingstijd van 01.00 uur.

Hopelijk is dit de allerlaatste corona-update die wij hebben te verzorgen. In dat geval rest ons jullie te bedanken voor het begrip en medeleven dat wij sinds het begin van de corona-crisis hebben mogen ervaren. En toegegeven: het was niet altijd makkelijk. We besturen naar eer en geweten, waarbij wij de belangen van darters en horeca voorop stellen, maar het doet ons goed dat dit herkend en gewaardeerd werd. Top!

Tot slot wensen we iedereen veel dartplezier!

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur van de DBZP