covid19

Beste leden,

Gelet op de vervroegde persconferentie van 26 november 2021, kan het opstarten van de competitie voorlopig helaas niet plaatsvinden. Alle binnensportlocaties en alle restaurants en cafés dienen vanaf 28 november 2021 tussen 17.00 en 05.00 uur gesloten te zijn. Dit is voor iedereen een domper. Gegeven de recente besmettingscijfers zal het waarschijnlijk echter weinigen verbazen.

We zijn onze competitie bewust een paar weken eerder gestart, waardoor we in ons jaarrooster speelruimte hebben gecreëerd voor dit soort onderbrekingen. Of die ruimte genoeg zal zijn om op enig moment de volledige winter- en bekercompetitie te voltooien, zal moeten blijken. Uiteraard is dat afhankelijk van de einddatum van deze maatregelen. Daar durven en kunnen wij op dit moment helaas geen voorspelling aan te wagen.

Net als jullie zullen wij de berichten vanuit Den Haag op de voet blijven volgen. Zodra er een wijziging komt, komen we bij jullie in de lucht. Voor nu wensen we iedereen veel sterkte. Hou je aan de maatregelen en blijf vooral gezond!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de DBZP