covid19

Beste leden,

In navolging van de update van 30 oktober 2020, informeren wij jullie dat wij deze maand tot overmaking van de tweede 50% van de betaalde contributie voor seizoen 2020-2021 overgaan.

Dit is iets vroeger dan aangekondigd. Eerder communiceerden wij namelijk dat dit rond april 2021 zou gebeuren. Inmiddels is echter volstrekt duidelijk dat er dit seizoen (2020-2021) geen competitiedarts zal kunnen plaatsvinden. De huidige lockdown, de avondklok, de angst voor de ‘Britse variant’: niets duidt erop dat wij alsnog een competitie kunnen starten. Bovendien tikt de tijd – die resteert tot het einde van dit seizoen – onder onze neuzen weg.

De terugbetaling van het tweede deel van de contributie vindt plaats op dezelfde manier als de eerste helft. Dat wil zeggen: we gaan terugstorten naar de rekeningen waarvan de oorspronkelijke betalingen zijn verricht. Is voor meer leden tegelijk betaald? Dan is het aan de ontvanger om dit eventueel te distribueren. Wij weten immers niet welke afspraken er onderling zijn gemaakt.

Het behoeft geen betoog dat wij als bestuur – net als jullie – enorm balen van de situatie. Wat hadden wij dit graag anders gezien. En wat zou het mooi zijn om elkaar weer onder ‘normale’ omstandigheden te treffen. In een gezellige kroeg, met een drankje in de ene en darts in de andere hand. Maar voorlopig zullen we echter nog even geduld moeten hebben. De vaccinaties moeten hun werk doen en hopelijk merken we van alle maatregelen spoedig effect.

Heel veel sterkte allemaal!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de DBZP