Zondagranking #3

Het regende vandaag 29 oktober 2023 niet alleen buiten maar ook binnen in Het Heinen Huis. De 100+ finishes werden vandaag veel doorgegeven, het waren er maar liefst 13 waarvan 4 op naam van Erik Avondrood. Daarnaast werd de triple 20 ook aardig gegeseld met maar liefs 22 stuks waarvan 8 maal gegooid door Revi Dubois.

Wederom een mooie opkomst van 34 spelers die naar Wormer getogen waren om hun darts naar het bord te gooien en hun schrijfkunsten te vertonen. De finales waren de volgende:

C-sheet: Arjan Bambach – Ramon Snijder
Arjan kende een ongelukkige loting in zijn poule met Youri Brouwer en Leroy Kwadijk als tegenstanders. Een paar gemiste dubbels in de wedstrijd tegen Youri zorgde ervoor dat hij in de C-sheet belande. Onderweg ontsnapte Arjan nog tegen een goed spelende Colin Beljaars maar was in de finale uiteindelijk beter dan Ramon en pakte met 3-1 de winst.

B-sheet: Lars de Jong – Youri Brouwer
De B-sheet had op papier veel weg van een mogelijke A-sheet. Met het sterke deelnemersveld van vandaag kwamen er veel goede spelers terecht in de B-Sheet met als resultaat een finale tussen de teamgenoten bij Jantje Lars en Youri. Lars was in deze finale overtuigend de betere speler met een 5-0 overwinning.

A-sheet: Leroy Kwadijk – Revi Dubois
Leroy overleefde een sterke poule en moest zichzelf vandaag bewijzen met de rankingaanvoerder aan zijn kant van het speelschema. Leroy won de halve finale van Erik Avondrood die maar liefst 3x een 100+ finish gooide (141, 108 en 106). Revi toonde zich al de hele dag koning van de triple 20 en zou met een overwinning 2e staan in de ranking. Echter was Leroy niet van plan om vandaag een wedstrijd te verliezen en pakte ook de finale met 6-4 om er met de 100 punten vandoor te gaan.

Hoogste finish: 141 – Erik Avondrood
Meest 180’ers: 8x – Revi Dubois

De rankingstand is ook weer bijgewerkt en is te vinden op: https://www.dbzp.nl/dbzp-zondagranking/

Het volgende toernooi wordt gespeeld bij Westend Snooker op zondag 12 november 2023.

error: Inhoud is beveiligd!